Onderlinge Wedstrijd 2012

Copyright © 2017 - V.D.H. Kringgroep Schijndel


TOP


Keurmeesters:

Rick Zainal  -  VZH/IPO

Mark Scheffers  -  Kynologie


Pakwerker:

Bob van der Steen


Wedstrijdleiders:

John Rademaker  -  afdeling A en B

Karel Bloem  -  afdeling C

Dick Zevenbergen  -  afdeling E
Op zaterdag 23 juni werd er weer gestreden om de eer van onze club.

 Wie zou er Ad Vissers op gaan volgen die vorig jaar als Club- én Allroundkampioen 2011 in de boeken ging?Door familie omstandigheden kon Ad zijn titels van vorig jaar helaas niet verdedigen. Om 8.00 uur waren alle deelnemers aanwezig. Na een kop koffie van Mari en een kort openingswoord van Dick werd de loting verricht. Met keurmeester Rick Zainal vertrokken we om half negen naar de speurvelden waar opnieuw geloot werd. Toon mocht met Rex een IPO 1 spoor uitlopen wat hem goed afging gezien de 98 punten die hij hievoor behaalde.

De honden moesten ondanks het lange gras onder moeilijke omstandigheden speuren. Cara van Jo overliep een voorwerp maar hield toch nog een ZG over. Zoey van Jean Paul had het ondanks de extra trainingen van de laatste tijd moeilijk maar bleef toch in de race door met een voldoende van het veld te komen. De overige deelnemers behaalden een U. Na het speuren keerden we terug naar de kringgroep. Na de koffie/thee en een broodje moesten de VZH honden beginnen met het appel gedeelte.

Lisette met Barry liep een mooi programma en hield er een G aan over. Dat Barry daarna bij het afliggen zich even liet gaan .....was mooi om te zien! Albert liep met Kyra zijn eerste wedstrijd en deed dit met een V niet onverdienstelijk. Daarna Steff met Raya die zelfverzekerd het programma liep en met een ZG en met getoeter van Laurents het veld verliet. Toon weet waar hij met Rex nog aan moet werken. Jean Paul liep een stukje achterstand in door met Zoey 92 punten te behalen. Laurents wist dit nog te overtreffen met 95 punten. De overige deelnemers kwamen met een G van het veld. Na 2 onderdelen was het nog alleminst duidelijk wie er op het podium zou komen. De afdeling C moest voor de beslissing zorgen wie clubkampioen zou worden. Hiervoor was Bob alsnog opgeroepen omdat Ruben zich door ziekte ‘s morgens had afgemeld. Klasse Bob! Jo met Cara liet een heel mooi stukje manwerk zien, 93 punten. Dorie met Jambo deed hier niet veel voor onder en behaalde 92 punten. Laurents met Jay dacht er even te makkelijk over en zo kon het plotseling gebeuren dat Jay na het eerste verstek rechtstreeks naar de pakwerker wou. Zou dit hem het clubkampioenschap hebben gekost?

Voor de afdeling E was keurmeester Mark Scheffers uitgenodigd. De weersomstandigheden, de sfeer en de onderlinge rivaliteit waren nog altijd goed. Bij de teven kwam Steff met Raya als beste uit de strijd en bij de reuen kwam zoals verwacht de ervaren rot good old Dick met Deros als beste uit de strijd. Hanny met Fayco was een goede tweede en Laurents met Jay een goede derde. Voor Laurents was dit een beetje revanche voor de gemiste titel als clubkampioen.   

Nadat alle resultaten op een rijtje waren gezet en de punten waren opgeteld bleek Dorie met Jambo onze nieuwe clubkampioen te zijn en Laurents met Jay onze nieuwe allroundkampioen .

Dorie en Laurents van harte gefeliciteerd!!


Na een opfrisbeurt kwamen we ‘s avonds terug om deze dag gezellig af te sluiten met een lekkere barbeque en een drankje.


Een bedankje voor iedereen die op welke wijze dan ook er voor gezorgd heeft dat deze dag weer geweldig is verlopen.


Resultaten met betrekking tot het Clubkampioenschap 2012 Resultaten met betrekking tot het Allround kampioenschap 2011 Beste resultaten per afdeling Deelnemers Kynologie Categorie Reuen Deelnemers Kynologie Categorie Teven

Dorie Meijer Clubkampioen 2012

Laurents Janssen Allround kampioen 2012