BC Jubileumwedstrijd


1963 - 2013

50 jaar!

50 jaar Kringgroep Schijndel e.o. !


Tergelegenheid hiervan hebben wij zaterdag 25 mei  2013 een

BC Jubileumwedstrijd georganiseerd waarvoor een aantal

prominente deelnemers waren uitgenodigd.


Keurmeesters voor deze wedstrijd waren:

Afdeling B   Dhr. Toon Hop

Afdeling C   Dhr. Ruud van Eck


Pakwerkers voor deze wedstrijd waren:

Bob van der Steen

Toon Hop jr.


Deze mooie dag werd feestelijk afgesloten met een receptie.

Uitslag BC Jubileumwedstrijd

25 mei 2013

Deze dag stond geheel in het teken van het 50 jarig bestaan van Kringgroep Schijndel e.o..

Mari had voor deze gelegenheid ons clubhuis feestelijk versierd, en ook onze grasmat lag er ondanks het slechte weer van de afgelopen tijd weer keurig bij. ‘s Morgens om 07.30 u werden de deelnemers die speciaal voor deze wedstrijd waren uitgenodigd verwelkomt door onze voorzitter. Hierna volgde de loting, en kon de wedstrijd beginnen. Er waren verschillende favorieten voor de overwinning. Zelf had kringgroep Schijndel met

Laurents Jansen, Gonçalo van Boxtel en Ad Vissers ook 3 ijzers in het vuur voor de ere plaatsen. Bij de

afdeling B die werd gekeurd door keurmeester Toon Hop, lieten Elly van Malsen, Hans Smit, Lauren Braat en Saskia Stark een mooi stukje appel zien wat dan ook werd beoordeeld met de kwalificatie zeer goed.

De weergoden waren ons deze feestelijke dag gunstig gezind. De toeschouwers konden dan ook lekker langs de lijn in het zonnetje zitten. Ook ‘Karel van Apport’ was met zijn stand aanwezig. De afdeling C werd gekeurd door keurmeester Ruud van Eck. Ook hier konden we genieten van een fraai stukje hondesport, mede ook door de pakwerkers Toon Hop jr. en Bob van der Steen.

Sjef Schaeken met zijn zeer temperament volle hond Jork van Haus Sevens (IPO 1) behaalde een mooie score van 96 punten. Ook Ada Witteveen met Boyca van Euroheim (96 pnt.) en onze eigen Laurents Jansen met

Jakobus von Haus Targa (97 pnt.) behaalden een uitstekend resultaat met een kwalificatie uitmuntend.

De ‘verassing’ van vandaag was echter Hans de Bruin met zijn hond Dax van de Jilles Hoeve.

Hans liet met Dax een bijna foutloze uitvoering van de afdeling C zien welke dan ook terecht werd beoordeeld met maar liefst 99 pnt. Met deze voortreffelijke prestatie en met de 88 pnt. die Hans met het appel behaalde werd hij de terechte winnaar van deze BC wedstrijd.

Speciaal voor deze dag waren ook Ad en Mia Dekkers aanwezig. Ad en Mia Dekkers zijn de oprichters van Kringgroep Schijndel. Het was voor Mia een voorrecht om de bekers te mogen overhandigen aan alle prijswinaars. Een speciaal woord van dank was er voor Ad en Mia door onze voorzitter Dick Zevenbergen.

Na de prijsuitreiking volgde er een receptie. We mochten hier vele leden, oud-leden, vetegenwoordigers van andere kringgroepen en andere genodigden begroeten.

Kortom, een geweldige dag voor Kringgroep Schijndel, en daarom namens het bestuur van Kringgroep Schijndel een woord van dank voor eenieder die van deze dag een onvergetelijke dag hebben gemaakt.

1e Hans de Bruin met Dax van de Jilles Hoeve ,

2e Saskia Stark met Turbo vom Sennertal

3e Ada Witteveen met Boyca van Euroheim

Van links naar rechts, Mia Dekkers, Ad Dekkers (oprichters van Kringgroep Schijndel e.o.)

 Ada Witteveen en Jo van Schijndel

Copyright © 2017 - V.D.H. Kringgroep Schijndel

TOP

Uit het Archief

Hans de Bruin winnaar BC Jubileumwedstrijd