ABC Wedstrijd

Herman de Koning winnaar ABC wedstrijd 2012


Zondag 4 november 2012 organiseerde Kringgroep Schijndel een ABC wedstrijd

voor alle rassen voor IPO 1 - 2 en 3 hondenVoor B & J Bokaal


Keurmeesters:

Afd. A:     Dhr. Wim van Dijk

Afd. B:     Dhr. Ruud van Eck

Afd. C:     Dhr. Berry Klein Hesselink


Pakwerkers:

Dhr. W. van Wessel

Dhr. B. van de Steen

Dhr. B. Telkamp (reserve)


Spooruitzetter:

Dhr. H. Kerkhof


Spoorlegger:

Dhr. F. v/d Meerendonk

Dhr. W. Van Schijndel

Copyright © 2017 - V.D.H. Kringgroep Schijndel

TOP Uitslag


Wedstrijd verslag


Een mooi aantal deelnemers, een leuk aangeklede locatie met een prachtig veld en goed weer. Alles was aanwezig om er een mooie dag van te maken. Helaas begon deze anders dan we ons hadden voorgesteld. Net voor aanvang van de wedstrijd werd Goncalo onwel en moest met hartklachten met de ambulance naar het ziekenhuis. Dorie ging met Goncalo mee naar het ziekenhuis, waardoor we twee deelnemers minder hadden voor de wedstrijd. Ook Anne-Marie Eijsvogels had zich eerder in de week al afgemeld in verband met haar deelname aan de interland Belgie-Nederland.

Dan toch de aftrap van de wedstrijd door Catherina en Ronald die met hun nog jonge honden van Djipy’s Haus een leuk stukje appel lieten zien. Tango van Bert nam zelf iets te veel initiatief waardoor het niet helemaal duidelijk was wie nou wie volgde. Bij de IPO 3 honden liet Ad Vissers met Bokito zien dat hij de laatste tijd vooruitgang heeft geboekt. Hij behaalde met 92 punten het hoogste resultaat in de afdeling B.

Voor de afdeling A was gezorgd voor een aantal prachtige speurvelden. Hans Steenbekkers met zijn Bira liet zien dat hij nog steeds een specialist is bij het speuren en behaalde de hoogste score met 99 punten. Ook Herman, Jo en Sjaak behaalden met 97 punten een mooie score.

In de afdeling C maakten Bob van der Steen en Wim van Wessel het manwerk. Wim had deze wedstrijd gekozen om zijn carriere als pakwerker te beeindigen. Vele belangstellenden en collega pakwerkers waren daarom naar Schijndel afgereisd om Wim voor de laatste keer in actie te zien. Herman de Koning met Gringo en Laurent Janssen met Jakobus lieten een mooi stukje manwerk zien en behaalden de hoogste score met 94 punten. Hierdoor werd Herman de terechte winnaar van onze ABC wedstrijd, gevolgd door Laurents en Ad op een verdienstelijke 2e en 3e plaats. Jammer genoeg dit jaar geen hoofdprijs in eigen huis, maar met de plaatsen 4 en 6 maakten Hans en Jo het schijndelse succes toch compleet.


Een woord van dank nog voor Dianne Sesink, die na een aantal jaren het secretariaat bemand te hebben heeft aangegeven hiermee te willen stoppen. Dianne bedankt voor alles.


Goncalo, namens iedereen van kringgroep Schijndel  veel sterkte en een voorspoedig herstel toegewenst.